MARASOV SHOW U SABORU: / SDP-ovac se narugao Plenkoviću i Krstičeviću, državni tajnik ostao bez teksta

Image
Foto: YouTube / MORH

'Koliko je koštalo da bi se premijer Plenković i ministar Krstičević naslikali sa šljemovima i ministar prošetao u nekakvoj čudnoj uniformi?

18.10.2018.
10:42
YouTube / MORH
VOYO logo

O cijeni vježbe "Velebit 18", o kojoj javnost već nekoliko dana spekulira, riječi je bilo i među saborskim zastupnicima. Točnije, živozidaš Branimir Bunjac iz saborskih je klupa to pitanje uputio državnom tajniku u Ministarstvu obrane podsjetivši kako je proračun javni dokment, kako troškove vježbe plaćaju građani, ali i da su u HDZ-u u predizbornoj kampanji rekli da će biti vjerodostojni pa da to sada i ispune.

HRVATSKA JOŠ ČEKA SLUŽBENI ODGOVOR, ALI PROCURILE SU PRVE CIFRE: Otkriveno koliko je novca Krstičević potrošio na vojnu vježbu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državni tajnik potom mu je odgovorio kako će načelnik glavnog stožera danas imati konferenciju za medije na kojoj će otkriti sve podatke o troškovima.

Uporni Maras

Nakon njegova odgovora, javio se SDP-ovac Gordan Maras konstatirajući da je on želio postaviti isto pitanje, a da sada nije zadovoljan već dobivenim odgovorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što to znači on će nas izvijestiti. Došli ste u Hrvatski sabor i vjerojatno imate taj podatak. Molim vas da nam kažete, vi predstavljate državu, imate svoj proračun i recite koliko je koštalo da bi se premijer Plenković i ministar Krstičević naslikali sa šljemovima i ministar prošetao u nekakvoj čudnoj uniformi? To je vjerojatno, kako bih rekao, uniforma ministra obrane, neka smeđa u kojoj šeće okolo i postrojava vojsku i kao što bi ministar obrane rekao - sigurnost, zajedništvo, vojska, sigurnost, zajedništvo nacionalna sigurnost, sigurnost", uporan je bio Maras.

No, nije mu uspjelo, državni tajnik je tek kazao kako je dao odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo