SVI NA JEDNOGA /

Zastrašujuća snimka: Huligani brutalno isprebijali Rusa

Image
Foto: 101greatgoals.com

Nasilje na ulicama Varšave nije prestalo niti nakon utakmice između Poljske i Rusije. Čim su izišli sa stadiona, poljski huligani su odmah počeli tražiti navijače s ruskim obilježjima. Rus na ovoj snimci nije uspio pobjeći!

13.6.2012.
11:59
101greatgoals.com
VOYO logo

Bila je to dan, ali i noć koju će stanovnici Varšave još dugo pamtiti. Njihov grad je od utorka popodne pretvoren u ratnu zonu, u kojoj su domaćini huligani svim snagama i oružjem napadali goste iz Rusije.

Konačna bilanca nereda koji su potrajali do duboko u noć bit će poznata tek za nekoliko dana, s obzirom da je poljska policija najavila nova uhićenja nakon što pregledaju snimke nadzornih kamera s mjesta nereda, ali prema gruboj procjeni - uhićeno je nešto manje od 200 osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

Najmanje 15-tak navijača zadobilo je teže ozljede u brojnim sukobima po Varšavi, a zasad se zna da je među ozlijeđenima sedam Poljaka, dva Rusa i jedan Nijemac.

Jedan od te dvojice Rusa mogao bi biti i nesretnik sa snimke kojeg je nakon dvoboja okružila skupina poljskih huligana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

Najmanje sedam napadača izmjenjivalo se u šaketanju, cipelarenju i općenito udaranju navijača s ruskim obilježjem, a u tom je brutalnom napadu ostao 'zarobljeni' i jedan par koji je pretrpio sekunde straha kojih će se još dugo sjećati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo