posljednji intervju / Zašto Lady Gaga tone u potpuni medijski mrak?

Lady Gaga ima novu jednadžbu. Onu u kojoj više ne želi davati izjave za medije. Priče o sotonizmu i drugim bizarnostima razljutile su jednu od najvećih svjetskih zvijezda, pa je Oprah Winfrey dala svoj posljednji intervju.

16.3.2012.
18:00
VOYO logo

Ni zvijezde nisu što su nekad bile! Nakon tri godine u samom vrhu svjetske glazbene scene, Lady Gagi je dosta svega.

Uvrijeđena je medijskim napisima o štovanju Sotone i brojnim drugim bizarnostima koje su, tvrdi, daleko od istine. Zato je u iskrenom intervjuu s Oprah Winfrey najavila da više neće pričati s medijima jer joj 'piju kreativnost na slamku'.

"Možeš li nešto učiniti da pomogneš svom kreativnom procesu? Imam nekoliko stvari. Najnovija je to da ne čitam apsolutno ništa. Nema novina, nema televizije, ničega. Ako me mama nazove i pitam jesam li čula za nešto... Ne želim znati ništa o događanjima u glazbi, a želim znati o svijetu. Sve sam ugasila! Osim ovog intervjua, Oprah, ne namjeravam ni s kim pričati dugo vremena", izjavila je ekscentrična pjevačica.

Po uzoru na Adele, i Gaga se tako želi povući sa scene. Nedavno je, naime, najavila veliku svjetsku turneju, pa se njezini fanovi pitaju znači li ova oštra odluka otkazivanje iste.

U Gaginu obranu po prvi je put javno stala njezina majka, koja je Opri otvorila dušu i priznala da joj itekako smeta medijski linč oko djevojke koja je već u pubertetu znala da će biti zvijezda.

"Kad je Gaga počela nastajati, nastupala je u Joe's Pubu u gradu. Bila je u bikiniju, nastupala s Lady Starlight i odlučila izvoditi heavy metal sa zapaljenom kosom. Njezin otac i ja smo bili... Iskreno, on je rekao kako misli da je totalni promašaj", priznala je divina majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazalo se da Gaga ipak nije totalni promašaj, ali i da nije odlučna i čvrsta kako se mislilo.

Slava nezapamćenih razmjera donijela joj je brojne teške trenutke i depresiju, koja je navodno glavni razlog njezine odluke da pod hitno utone u medijski mrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo