SRETAN MU ROĐENDAN! / Zaštitno lice RTL Kockice koje vole baš svi! Ima svoju animiranu seriju, plišanu verziju, ali i zabavne igre koje okupljaju najmanje

Image

Od najnovijih proizvoda s Kockićevim likom u prodaju je krajem prošle godine pušten bogat dječji set za crtanje koji nosi i humanitarnu crtu. Naime, kupnjom šarenog seta RTL u suradnji s Tiskom donira dva eura od svakog prodanog primjerka humanitarnoj udruzi 'RTL pomaže djeci'

8.1.2024.
17:40
VOYO logo

RTL Kockica 11. siječnja proslavit će svoj jubilarni, deseti rođendan. Pod dobro poznatim sloganom ''baš fora'' Kockica se tijekom godina istaknula svojom raznolikošću i ponudom različitih formata za sve generacije, a maskotu kanala, Kockića, vole baš svi.

Omiljeni Kockić prava je zvijezda najšarenijeg televizijskog kanala, RTL Kockice! Gotovo punih deset godina mališane i vjerne gledatelje kroz program vodi, bodri, motivira, nasmijava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine Kockić je dobio svoj vlastiti sat, ali i plišanu verziju koja je odmah postala pravi hit.

Image
Foto: RTL

Svakoga dana Kockić s poznatim licima televizije donosi zanimljive i poučne 'Kockićeve priče' koje su posebno napisane za ovaj projekt i stižu iz pera autorice Jelene Ribić Pavelić. Glavni lik u pričama upravo je, bridom i bojom, simpatični Kockić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znatiželjni i razigrani Kockić središnji je lik i animiranog serijala 'Kockić i prijatelji'. Svaki dan kreće u nove šarolike avanture koje zabavljaju, poučavaju i intrigiraju. Maleni gledatelji vrlo se lako mogu poistovjetiti s njim, slijediti ga u brojnim pustolovinama i pomagati mu savladati sve probleme s kojima se susreće.

Image
Foto: RTL

No Kockić ne priča samo priče, on i aktivno potiče sve na zdraviji život. 'Kockićeve igre' su edukativno-sportsko događanje koje već dvije godine zaredom djeci kroz igru ukazuje na važnost bavljenja sportom i fizičkom aktivnosti te hrabri da svi od najranije dobi usvoje zdrave navike i aktivni način življenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kad na televizijskom programu nije djeci najomiljeniji lik, Kockić kroz svoje vježbenice bodri djecu da lakše svladaju grafomotoričke izazove te nauče osnove čitanja i računanja. Zanimljivi zadaci, mozgalice i bojalice probudili su maštu brojnih klinaca u izdanjima 'Kockić na zadatku'.

Kako bi djeca imala snage za toliko učenja i aktivnosti, potrebno je redovito jesti i piti. No, kako se pravilno ponašati za stolom? To i još 15 savjeta o ponašanju u svakodnevnim situacijama Kockić je donio u edukativnoj emisiji 'Mali bonton - Kockić zna kako' i slikovnici 'Skockani bonton'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Teme koje Kockić približava onim najmlađima uvijek su aktualne i potpuno prilagođene njima, poput prihvaćanja različitosti, pomaganja drugima, ljubavi prema životinjama, učenja, promicanja pozitivnih životnih vrijednosti i zagovaranja pravog prijateljstva, pa sve do praktičnih savjeta, poput savjesnog korištenja moderne tehnologije, prometnih pravila, važnosti pravilnog odlaganja i recikliranja otpada.

Od najnovijih proizvoda s Kockićevim likom u prodaju je krajem prošle godine pušten bogat dječji set za crtanje koji nosi i humanitarnu crtu. Naime, kupnjom šarenog seta RTL u suradnji s Tiskom donira dva eura od svakog prodanog primjerka humanitarnoj udruzi ''RTL pomaže djeci''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan rođendan Kockiću i RTL Kockici

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo