KONAVLE NA NOGAMA: / Nakon prometne, Nina (21) treba skupu rehabilitaciju: 'Ona samo želi završiti faks i živjeti što samostalnije'

Image
Foto: Zajednozaninu.hr

U akciju se uključio niz lokalnih organizacija, sportskih klubova, KUD-ova pa i Crvena jabuka koja će za Ninu održati humanitarni koncert

2.8.2019.
13:22
Zajednozaninu.hr
VOYO logo

U Konavlima je pokrenuta akcija za 21-godišnju Mariju Nikoletu (Ninu) Đivanović koja je u travnju ove godine u prometnoj nesreći koja se dogodila u Konavlima ozlijedila leđnu moždinu te se nalazi u Zagrebu na dugotrajnoj rehabilitaciji.

Za nastavak oporavka treba 535.000 kuna

Dosadašnje liječenje i rehabilitacija financirani su sredstvima HZZO-a uz značajne troškove koje je snosila Ninina obitelj, a za nastavak oporavka samo do kraja 2019. godine očekuju se ukupni troškovi u iznosu od 535.000 kuna za što obitelj treba dodatnu financijsku pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U okviru programa 'Zajedno za Ninu' u nedjelju, 4. kolovoza, održava se akcija 'Trčimo za Ninu' kada će se u Cavtatu okupiti sportski klubovi i građani na utrci koja se organizira oko cavtatskoga rata kako bi poslali poruku zajedništva i podrške Nini i svim drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

U Pridvorju se 11. kolovoza održava program 'Plešemo za Ninu'. Domaćin događanja je KUD Stjepan Radić, čiji je Nina dugogodišnji član, a u programu nastupaju još i KUD Čilipi i KUD Vlaho Bukovac – klapa Ragussavecchia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći događaj programa 'Zajedno za Ninu' je koncert Crvene jabuke koji će se održati 14. kolovoza na malonogometnom igralištu u Ljutoj.

'Nina je svjesna situacije u kojoj se nalazi i puna je optimizma'

Iz Organizacijskog odbora poručuju da je Nina cijelo ovo vrijeme potpuno svjesna situacije u kojoj se nalazi i puna optimizma, nade i volje za ustrajnu borbu koja joj predstoji kako bi njezino zdravstveno stanje što više napredovalo, kako bi završila fakultet i što samostalnije i kvalitetnije nastaviti život. Podržimo je da u ovome i ustraje, poručuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizacijski odbor ove inicijative okuplja predstavnike brojnih konavoskih udruga i organizacija uz snažnu podršku lokalne zajednice s ciljem prikupljanja financijskih donacija na Ninin račun za potrebe njezinog lječenja i rehabilitacije.

Za ovu priliku je otvoren i Facebook profil Zajedno za Ninu te web stranica www.zajednozaninu.com.hr gdje će se moći pratiti najave i aktivnosti u okviru programa, informacije o tijeku Ninine rehabilitacije, ali i podaci za uplatu financijskih donacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podaci za uplatu:

Žiro račun Marija Nikoleta Đivanović (Nina) HR1623400093112324772 s posebnom naznakom "Darovanja za zdravstvene potrebe" SWIFT: PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva) OIB: 35223676954 (za poslovne subjekte)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo