Sporni navijački dres /

Zagrepčanin u Republici Srpskoj: 'Policajac mi je rekao da bih mogao dobiti batina zbog kockica'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Darija Straščeka iz Zagreba u Republici Srpskoj kaznili su jer je nosio hrvatski dres.

18.7.2018.
8:07
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrepčanin Dario Strašček platio je kaznu u Republici Srpskoj od 50 konvertibilnih maraka što je oko 200 kuna jer je nosio hrvatski dres s kockicama.  

Jutro nakon što je Hrvatska pobijedila Englesku i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva, on je vozio dvije malodobne kćeri na more. Išao je preko Bosne i Hercegovine te se zaustavio na kavu u Kostajnici, koja je dio Republike Srpske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policajac me pitao znam li gdje sam. Ja sam mu rekao da sam u Bosni i Hercegovini, a on je odgovorio da griješim, da sam u Republici Srpskoj i da bih mogao dobiti batina zbog hrvatskih obilježja. Rekao je da me zato mora kazniti. Kad sam sjeo u kafić, netko me je prijavio policiji. Zaista nisam ni navijao ni bilo koga na bilo koji drugi način provocirao. Mlađa kći mi se rasplakala, bilo je izuzetno neugodno", ispričao je Dario.

RTL-ove kamere se našle usred privatnog koncerta Modrića i Vrsaljka: Poslušajte njihove izvedbe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajac mu je, kaže, rekao i da ga neće pustiti ako ne plati odmah i da će ići na sud, pa je shvatio da je bolje odmah platiti. 

"Uz to mi je naredio i da se odmah presvučem. Pokupio sam kćeri, obukao drugu majicu i odmah napustio grad. Ne mogu vjerovati da se to događa 2018. godine. Bojao sam se i za kćeri jer su mi iz drugih kafića neugodno i ružno dobacivali dok sam razgovarao s policajcem", kaže Dario.

Iz MUP-a Republike Srpske kazali su da će izvršiti provjeru ovog slučaja, pišu 24 sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo