16.000 barjaka /

Zagrepčani ljuti jer Bandić troši četiri milijuna kuna na dizanje i spuštanje zastava: 'Ljuti su samo oni kojima smeta hrvatska zastava'

Neće se vijoriti bilo kakve zastave. Nedavno je gradonačelnik naručio nove, i to ni manje ni više nego 29.352 komada

14.9.2017.
19:10
VOYO logo

Svaku godinu milijun kuna i tako pune četiri za dizanje i spuštanje zastava u Zagrebu. Za mnoge građane novo rasipništvo gradonačelnika, a za Milana Bandića domoljublje. Gradonačelnik kritičare šalje Donaldu Trumpu na edukaciju.

Nema kod gradonačelnika Bandića labavo. Samo čvrsto. Kao u vojsci. Ujutro u gradu dizanje zastava, navečer spuštanje. Dobro, ne baš svakog dana, ali uoči i nakon svakog blagdana. I za to će netko dobiti 4 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nepotreban luksuz, uzimanje provizije. Ima puno važnijih stvari za dobrobit svih nas", kažu nam građani.

"Bez riječi sam. To je besmisleno. Zašto se ne bi taj novac mogao utrošiti na nešto korisnije. Pa ima toliko sirotinje u gradu Zagrebu", također je jedna od reakcija Bandićevih sugrađana.

Kazali smo, stoga, gradonačelniku da su građani ljuti. "Ja ne bih rekao da su građani ljuti nego su ljuti oni kojima smeta hrvatska zastava. Evo, to je", odgovorio nam je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Bandić očigledno je, nema fetiš samo na fontane nego i na zastave. Uskoro će u Parku mira i prijateljstva postaviti 45 jarbola na kojima će biti postavljene zastave gradova prijatelja Zagreba. Park se nalazi tih uz Gradsku upravu.

Nije dizanje i spuštanje 16.000 barjaka jedino čime će se baviti tvrtka koja pobijedi na natječaju. Treba redovito pregledavati i da koja nije potrgana. A to vrijedi 4 milijuna kuna. 

"Neka daju to sirotinji, a zastave ostave tamo gdje im je mjesto", ističu građani.

A neće se vijoriti bilo kakve zastave. Naručio je gradonačelnik nove i to ni manje ni više nego 29.352 komada. Čini se da će u Zagrebu uskoro biti više zastava nego golubova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usporedi li se Zagreb s jednim kućanstvom to znači da osim što to kućanstvo ima dovoljno novca za hranu, režije, odjeću i sitne kućne potrepštine ima i viška. Recimo za platiti da netko svako jutro diže rolete i sklanja zastore, a navečer ih spušta i navlači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo