ZAGREPČANE UZNEMIRIO AVION CROATIA AIRLINESA: / Puna dva sata nisko kružio iznad samog grada

Image
Foto: PIXSELL

Sličan scenarij možemo očekivati i u poslijepodnevnim satima.

2.5.2018.
12:07
PIXSELL
VOYO logo

Stanovnike Zagreba jutros je prilično iznenadio zrakoplov Croatia Airlinesa koji je gotovo dva sata letio na nižim visinama na užem gradskom području. No, mjesta za paniku nema.

Kako doznajemo, riječ je o planiranom školovanju pilota CA, a sličan scenarij možemo očekivati i u poslijepodnevnim satima. Kako su nam javili iz kompanije praktično školovanje pilota održavat će se i od 15:45 sati na užem zagrebačkom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U zračnom prostoru iznad Zagreba danas se obavlja planirano školovanje pilota Croatia Airlinesa, koje je dogovoreno s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. Riječ je o uobičajenom praktičnom dijelu pilotskog školovanja, koje uključuje uvježbavanje slijetanja i polijetanja te takozvane zonske letove. Zbog toga je zrakoplov Croatia Airlinesa jutros od 5 sati i 45 minuta do 7 sati i 35 minuta letio na nižim visinama oko MZL Zagreb i užega gradskog područja.

Image

I danas poslijepodne od 15 sati i 45 minuta do 18 sati i 15 minuta planirano je praktično školovanje pilota pa će zrakoplov Croatia Airlinesa i u tom razdoblju letjeti oko MZL Zagreb i užega gradskog područja", rekli su iz kompanije na upit Net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo