APEL UPALIO / Zagreb ipak u Novu godinu ide bez vatrometa! 'Pronašli smo način, zahvaljujemo...'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ističu kako se pridružuju inicijativi niza gradova u Hrvatskoj, uključujući Rijeku, Osijek, Pulu, Zabok, Rovinj, Opatiju, Poreč, Čazmu, Samobor i Labin

29.12.2022.
12:31
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su Prijatelji životinja objavili kako je Grad Zagreb odbio iz novogodišnje noći izbaciti vatromet, grad je odluku promijenio.

Priopćili su naime da su pronašli način kako odustati od vatrometa za doček Nove godine u organizaciji Grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto toga, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu sugrađani će u novu godinu ući uz šarene konfete, vizualne efekte, te bogati glazbeni program, kažu pa dodaju: "Iako smo još prošli tjedan komunicirali da idemo s novogodišnjim vatrometom jer je on već bio ugovoren, ipak smo ovaj tjedan uspjeli pronaći drugo rješenje, zahvaljujući razumijevanju koje je ugovorena tvrtka pokazala, te joj se na tome zahvaljujemo".

Podsjetimo, program za doček nove godine započinje na Trgu bana Josipa Jelačića 31. prosinca u 19h, sa zagrijavanjem uz DJ-a Kiki B. U 21.15 nastupit će mladi talenti hrvatske glazbe, neki od izvođača iz The Voice i A strane. Od 23 sata pa do iza ponoći nastupaju Pips, chips & videoclips, a nakon ponoći na pozornicu dolaze Nipplepeople.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novogodišnjoj noći gradonačelnik će obići dežurne službe: sklonište za beskućnike, hitnu službu, vatrogasce, policiju te sa sugrađanima dočekati Novu godinu na Trgu bana Jelačića. Svi ostali detalji obilaska bit će pravovremeno komunicirani, zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo