GOLDIE NA VELESAJMU / Začetnik drum'n'bassa konačno nastupa u Zagrebu!

Image

Goldie je u više od 20 godina karijere ostavio dubok trag ne samo kao glazbenik, već i kao graffiti umjetnik, DJ te glumac, a i dalje je najpoznatiji po bezvremenskom klasiku "Timeless", proglašenim jednim od 50 najutjecajnijih albuma elektronske glazbe.

23.4.2015.
16:04
VOYO logo

Goldie, jedan od začetnika drum'n'bassa, po prvi puta dolazi u Zagreb, gdje će, u sklopu glazbene platforme Tuborg Open Fair, u petak, 22. svibnja nastupiti u paviljonu 9 zagrebačkog velesajma.

Ovaj nastup, koji će uveličati i beogradski hip-hop trio Bad Copy, live drum'n'bass projekt Drumroll, Mmmeniga i Chew the Fat! Croatia, ujedno je i zagrebački launch party Outlook festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njemu će Goldie biti headliner, dok ćete ga na Velesajmu moći gledati za 50 kuna.

Za one koji ne znaju, Goldie je u više od 20 godina karijere ostavio dubok trag ne samo kao glazbenik, već i kao graffiti umjetnik, DJ te glumac, a i dalje je najpoznatiji po bezvremenskom klasiku "Timeless", proglašenim jednim od 50 najutjecajnijih albuma elektronske glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov nastup začinit će MC LowQui koji osim s njim surađuje i s imenima kao što su Andy C, DJ Marky, Black Sun Empire ili pak Skream.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo