Za vikend sunčano, a sljedeći tjedan opet kiša!

Čitav svibanj obilježilo je vrlo promjenjivo i kišovito vrijeme, te prilično velike razlike u temperaturama.

25.5.2012.
12:40
VOYO logo

Bez kiše će proteći i većina nedjelje, no već od ponedjeljka pripremite se na nove kiše i pljuskove, koji će nastaviti u istom 'ritmu' kao i ovog tjedna.

Tijekom petka na Jadranu se očekuje pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano. Vrijeme će biti stabilnije, a poneki pljusak moguć je još poslijepodne. Temperature zraka iznosit će od 21 do 26 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od subote ujutro očekuju nas puno bolje vremenske prilike, što će posebno razveseliti izletnike ili osobe koje planiraju određene aktivnosti na otvorenom. Jutarnje temperature bit će nekoliko stupnjeva niže nego današnje, a i dnevne temperature bit će stupanj ili dva niže u kontinentalnom dijelu, dok će na Jadranu zadržati iste vrijednosti.

Nedjelja bi u većini Hrvatske trebala osvanuti okupana suncem, dok će temperature zraka biti jednake kao i u subotu. Poslijepodne se očekuje dolazak nove naoblake, koja će biti izraženija prema večeri, a kratki pljuskovi mogući su u istočnom dijelu Hrvatske. Treba napomenuti i da će oblaci zaobići središnji i sjeverni dio Dalmacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak tjedna započet će vrlo promjenjivo. Tijekom ponedjeljka i utorka izmjenjivat će se sunce s oblacima i pljuskovima. Dalmacija će i sljedeći tjedan biti pošteđena kiše, a temperature diljem zemlje rast će prema sredini tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo