'noć odluke' / Za praćenje izbora izaberite RTL: od 21h 'Noć odluke' uz Zorana Šprajca te 3D vizualni spektakl iz zagrebačkog centra!

Prve rezultate izlaznih anketa objavljujemo u 19 sati, a u emisiji Noć odluke sve iz našeg studija u samom središtu Zagreba komentiraju i analiziraju Zoran Šprajc i njegovi gosti

4.11.2015.
18:56
VOYO logo

Na izborni dan 8. studenog birajte program RTL-a: prve rezultate izlaznih anketa objavljujemo u 19 sati, a u emisiji Noć odluke od 21h sve iz našeg studija u Gradskoj kavani Johann Franck u samom središtu Zagreba komentiraju i analiziraju Zoran Šprajc i njegovi gosti.

Tom prilikom RTL po prvi put u povijesti priprema dosad neviđeni vizualni spektakl - 3D video projekciju na pročeljima zgrada na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Ovo jedinstveno iskustvo svojom će monumentalnošću, gledateljima RTL-a, ali i prolaznicima donijeti sasvim novu dimenziju praćenja izbornih rezultata u dramatičnoj noći odluke koja je pred nama u nedjelju 8. studenoga!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izborni dan na RTL-u:

Image

Izlazne ankete bit će objavljene točno u 19.00 sati, a tijekom izborne noći reporteri RTL-a javljat će se uživo iz desetak glavnih stranačkih stožera. Specijalnu emisiju Noć odluke iz studija RTL-a vodit će Igor Bobić, a live stream svih događanja gledatelji će moći pratiti i na portalu Vijesti.hr koji će kroz ekskluzivni video, interaktivne grafike te s najbržim informacijama s terena i na društvenim mrežama izvještavati 24/7 te biti u stalnoj interakciji i komunikaciji s biračima i publikom RTL-a.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo