Šoping u posljednji tren / Za one koji još nisu sve kupili: Evo kako za blagdane rade trgovine i veliki centri

Image
Foto: Pixell

Za one koji još nisu uspjeli obaviti šoping do kraja donosimo pregled rada trgovina za blagdane

24.12.2018.
7:20
Pixell
VOYO logo

Većina trgovaca odlučila je zatvoriti svoja vrata na Božić i blagdan svetog Stjepana dok će na Badnjak raditi skraćeno kako bi se i njihovi djelatnici mogli pripremiti za blagdansko ozračje. No, neki će ipak raditi u ove dane. 

Konzumove trgovine za Badnjak će raditi od 7 do 17 sati, a na Božić i blagdan svetog Stjepana neće raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto vrijedi i za trgovački lanac Kaufland, koji će na Badnjak raditi od 7 do 16 sati, a na Božić i na blagdan Sv. Stjepana će biti zatvoren.

Većina trgovina Spara i Interspara na Badnjak će raditi skraćeno, za Božić neće raditi raditi, ali mnogi supermarketi, primjerice u Jurišićevoj i Gruškoj u Zagrebu na blagdan Štefanja radit će od 8 do 14 sati. Spar u Tower Centru Rijeka za Badnjak će raditi do 17 sati, na Božić neće raditi, a na blagdan Sv. Stjepana radit će 8 do 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plodine će za Badnjak raditi do 18 sati, na Božić su zatvorene, a na Štefanje rade kao i nedjeljom od 7 do 20 sati. Plodine u Rijeci ZTC će za Badnjak raditi od 9 do 17 sati, na Božić su zatvorene, a na Štefanje rade od 9 do 21 sat. 

Lidl će na Badnjak raditi do 14 sati, a na Božić i dan nakon trgovine će biti zatvorene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trgovački centri 

Na Badnjak radno vrijeme Arena Centra je od 9 do 17 sati (Interspar radi do 17.30 sati). Na Božić Arena Centar neće raditi kao ni 26. prosinca. Slično je i sa svim shopping centrima City Center One, koji će za Badnjak raditi do 17 sati, a na Božić i blagdan sv. Stjepana centri će biti zatvoreni. 

U Avenue Mall Zagreb na Badnjak trgovine rade od 09 do 17 sati. Centar neće raditi za Božić, a za blagdan Sv. Stjepana radi će samo trgovine bio&bio, Muller i Konzum od 9 do 14 sati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve prodavaonice trgovačkog lanca Tommy na Badnjak će raditi do 17 sati, a na Božić i sv. Stjepana bit će zatvorene.

Supernova Garden Mall na Badnjak će raditi do 18 sati, za Božić ne rade, a na blagdan Sv. Stjepana od 8 do 14 sati radit će samo Interspar. Supernova Buzin na Badnjak radi do 18 sati, a za Božić i Štefanje, je zatvorena, osim što će na Štefanje za kupce biti otvoren InterSpar i to od 8 do 14 sati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mall of Split će na Badnjak biti otvoren od 9 do 17 sati. Splitski City Center One također radi do 17 sati na Badnjak, a onda će dva dana biti zatvoren. 

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo