jedna od najvećih turističkih manifestacija / Za manje od mjesec dana kreće Urbanovo, evo što vas očekuje

Image

Točno mjesec dana prije početka jedne od najvećih turističkih manifestacija sjeverozapadne Hrvatske, Urbanovo 2016. predstavljeno je u prostorijama Termi Sveti Martin, jednog od partnera ovogodišnjeg festivala.

19.4.2016.
12:20
VOYO logo

Sedamnaesto po redu Urbanovo službeno započinje 13. svibnja u prostorima sportske dvorane u Štrigovi, kao i svake godine do sad. Cijela manifestacija započinje osmim Fesitvalom pušipela, na kojem će svi vinari s područja Međimurske županije predstaviti i točiti svoja vina brojnim gostima, koji će na taj način dobiti priliku degustirati sva izložena vina.

Cijeli se događaj nastavlja idućeg vikenda kada nas 20. i 21. svibnja očekuju Dani otvorenih podruma, nakon čega će se 22. svibnja održati vinske igre, a sve će završiti 27. svibnja vinskim balom u restoranu Terbotz. Samo Urbanovo na konferenciji za medije predstavili su zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman, načelnik Općine Štrigova Stanislav Rebernik i predsjednik Društva vinogradara i vinara „Hortus Croatiae“ David Štampar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Urbanovo je, kao turistička manifestacija, od izuzetne važnosti za našu županiju zbog toga što dodatno upotpunjuje ponudu međimurske vinske ceste, promovira naše vinare i njihova vina, te pomaže promociji Međimurja u cijeloj Hrvatskoj“ rekla je na samom početku zamjenica župana Herman, istaknuvši kako će se ovogodišnja manifestacija maksimalno promovirati u svrhu još boljeg, kvalitetnijeg i posjećenijeg događaja, koji će uz tradicionalne manifestacije imati i niz popratnih aktivnosti.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo