božo petrov iz vrbovca / 'Za četiri dana ćemo otkriti Mostova jamstva za suradnju s kojima će se političari morati složiti'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Petrvo je poručio da će za četiri dana otkriti što su to Mostova jamstva za suradnju, s kojima će se političari morati složiti

28.8.2016.
16:01
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Šef Mosta, Božo Petrov, ovaj vikend prisustvovao je na 36. Kulturno-turističkoj manifestaciji „Kaj su jeli naši stari“ u Vrbovcu, javlja N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo što smo imali prilike vidjeti je prekrasno i mislim da se tome trebamo okrenuti. Most je u tom smjeru i krenuo raditi, pogotovo u resoru poljoprivrede. Mislimo da su upravo OPG-ovi, mali i srednji poduzetnici temelj gospodarstva i da su najotporniji na tržištu", poručuje Petrov.

Nadodao je da su potrebne racionalne mjere smanjivanja poreza na dobit, kako bi se pojačale investicije i otvaranje radnih mjesta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi povećanja osobne potrošnje,treba povećati neoporezivi dio dohotka i time se povećava mogućnost da BDP raste. Mene zanima što bi se dogodilo da 12.9. mi dođemo i uzmemo letke i tražimo da se napravi sve što na njima piše. Mislim da bi bilo korektno i fer da sve stranke izađu zaista samo s onim što je realno, i da naprave realni plan za 4 godine", rekao je Petrov.

Poručio je da će za četiri dana otkriti što su to Mostova jamstva za suradnju, s kojima će se političari morati složiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo