'Za Božić' dobili popust na pogrebnu opremu!

Kada su radnici zagrebačkog Holdinga ovog, blagdanskog mjeseca dobili svoje platne liste, na njima su uočili i 'poklon' za Božić koji ih je vrlo neugodno iznenadio.

13.12.2011.
9:53
VOYO logo

''Morbidno i krajnje nepotrebno, pogotovo u ove predblagdanske dane. Lijep smo 'poklon' dobili za Božić. Krepajte uz deset posto popusta, a dostavljeno nam je s platnom listom'', požalio se jedan zaposlenik zagrebačkog Holdinga, nakon što je na svojoj platnoj listi za dvanaesti mjesec uočio obavjest o popustu od 10 posto na kompletan program pogrebne opreme.

Obavijest o 'božićnom poklonu' dobilo je svih 13.000 zaposlenika, a glasnogovornik Holdinga Dušan Viro rekao je da time ne prizivaju ničiju smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Obavijest su dobili svi zaposlenici. Ne prizivamo ničiju smrt. No, nažalost, ljudi ne biraju kad će umrijeti'', rekao je Dušan Viro za 24sata i dodao da u Holdingu razmišljaju i o popustima u još kojoj podružnici, npr u AGM-u za knjige.

Voditeljica Gradskih groblja Ljerka Ćosić poručila je kako je pogrebna oprema nova usluga koju nude te su željeli zaposlene obavijestiti o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo