sporna izjava / Vujović pogrdno o hrvatskom mjestu: 'Ne znam što ćemo u onoj vukoj..ini! Kako se zove?'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

'Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoj..., kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka'

22.1.2018.
11:08
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Slovenija je u Varaždin stigla samo s jednim bodom, na kojem je i ostala nakon poraza od jake Danske. Iako su većim dijelom susreta slovenski rukometaši bili blizu, na kraju su posustali i upisali poraz, kojim su si praktično zatvorili vrata polufinala. Momčadi iz varaždinske skupine smještene su u Svetom Martinu na Muri, a pred Slovenijom su tri slobodna dana.

"Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoj..., kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka. Nešto ćemo izmisliti, razmišljam da ih pustim na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici", rekao je slovenski izbornik, Crnogorac Veselin Vujović, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema dvojbe da je riječ o odličnom treneru, zanimljivom i zabavnom i za novinare i publiku jer nikad nema dlake na jeziku, ali sad je (opet) malo pretjerao. Zamislite da je hrvatski izbornik ili bilo koji drugi rekao nešto slično u Sloveniji.

Iako je Sveti Martin selo od dvije i pol tisuće stanovnika, nije zaslužio da ga izbornik jedne ozbiljne reprezentacije tako pogrdno naziva. Sigurni smo da reprezentacijama u hotelu ništa ne nedostaje, uostalom, nije ovo učenička ekskurzija, nego europsko prvenstvo..., pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo