Vučić spremio "crvene kartone" za pojedine ministre

Glavni odbor SNS analiziraće (ne)efikasnost svojih članova u Vladi

26.2.2013.
9:58
VOYO logo

Rukovodstvo SNS razmatraće rad svojih ministara do sredine sledeće nedelje jer među njima ima i onih čijim dosadašnjim učinkom nije zadovoljan predsednik stranke Aleksandar Vučić.

Izvršni odbor naprednjaka detaljno će analizirati izveštaje svojih članova Vlade, a zatim će se o njima izjasniti i Glavni odbor SNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučić je povodom predstojeće analize istakao da bi mogli da budu smenjeni svi koji nisu efikasni.

- Svi će uvek biti na ispitu, od mene pa do svakog drugog. Siguran sam da može i više i efikasnije da se radi. Niko iz naše stranke nije rođen u fotelji ili kabinetu, tako da je u budućnosti sve moguće, pa i kadrovske promene - rekao je Vučić, prenose Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je upravo prvi čovek naprednjaka, još na početku rada Vlade, nametnuo princip po kome se primenjuju kadrovski rezovi ukoliko neko od ministara ne zadovolji, procenjuje se da će pojedini članovi Vlade dobiti poslednje opomene na sednici Glavnog odbora.

Još uvek niko u SNS ne želi da prognozira koji ministri će dobiti poslednju opomenu pred isključenje ali su ubeđei da Vučić neće biti blag prema onima koji nisu zadovoljili svojim radom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proteklih dana u medijima su se pojavile spekulacije da lider naprednjaka nije zadovoljan efikasnošću ministra kulture i informisanja Bratislava Petkovića, i ministra prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Milana Bačevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo