Vikend prognoza / Imate li planove za izlet? Ako ne, požurite s njima!

Image
Foto: Davor Đopar

Idući tjedan donosi nastavak toplog vremena, ali uz povremenu kišu i pljuskove

21.4.2017.
17:12
Davor Đopar
VOYO logo

Nakon hladnog i nestabilnog razdoblja, konačno nam je stigla stabilizacija. Već je danas u cijeloj zemlji sunčanije i osjetno toplije nego prethodnih dana, a sutra nam slijedi – daljnji rast temperature i još sunca.

UNUTRAŠNJOST

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subota će biti sunčana. Bit će nešto oblaka, ali preko dana bez prijetnje od kiše. Jutro će biti još malo hladnije nego danas, temperatura ispod nule, pa je ponovno moguć jutarnji mraz! Danju će zato biti toplije nego danas, većinom oko 17 stupnjeva. Prema večeri će se malo jače naoblačiti, osobito na sjeveru, u Međimurju, Zagorju i Podravini pa tamo može pasti malo prolazne kiše.

Image
Foto: Davor Đopar

Kopno

Nedjelja će biti nešto nestabilnija, povremeno su mogući kiša ili kratak pljusak, ali samo mala količina, zapravo nedovoljna da ozbiljnije pokvari planove. Veća je vjerojatnost za njih prijepodne i oko sredine dana. Ponovno će osvježiti, poslijepodnevna temperatura bit će oko 12 stupnjeva pa ćemo opet trebati jakne, barem one neke tanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JADRAN

Na Jadranu će sutra, u subotu, biti sunčano, a u mnogim krajevima i vedro. Jutro će još biti prilično hladno, oko 5 stupnjeva, ali poslijepodne vrlo ugodno, oko 17 uz sve slabiji vjetar. Bura će okrenuti na zapadni vjetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju će biti malo promjenjivije, zapuhat će levant i jugo. Mjestimice će biti kiše, ali vrlo malo. 

Image
Foto: Dražen Suvić

Vrijeme na obali

U svakom slučaju, dani pred nama bit će sve topliji, uz iznimku nedjelje na kopnu. Tada će prolazno ponovno osvježiti. Idući tjedan donosi nastavak toplog vremena, ali uz povremenu kišu i pljuskove. O tome više doznajte u našoj prognozi RTL Vrijeme, večeras, kao i svakog dana u 19:20!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo