NI Z OD ZIME / Dugi vikend uglavnom sunčan, ali u nedjelju nas očekuje promjena vremena

Od nedjelje postupni porast naoblake, kiše će biti uglavnom na Jadranu i u gorskim predjelima, osobito prema kraju dana, a u noći na ponedjeljak će lokalno pasti i obilne oborine

6.1.2023.
8:32
VOYO logo

Pred nama su dva manje više sunčana dana, tek nam nedjelja donosi postupnu promjenu vremena, ali ne i temperature koja i dalje ostaje iznad prosjeka.

Danas u većini predjela djelomice, često i pretežno sunčano, a nešto zaostale niske naoblake moguće je tek ponegdje na sjevernom Jadranu. Vjetar će većinom izostati, tek će povremeno na otvorenom moru zapuhati slab sjeverozapadnjak. ističe RTL-ova metereologinja Damjana Ćurkov Majaroš, prenosi Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temperatura ostaje iznad prosjeka – dnevna većinom između 11 i 16 stupnjeva. Još u subotu većinom sunčano, ujutro magla, a malo slabe kiše moguće je rijetko na sjevernom Jadranu i u gorju. Temperatura će u unutrašnjosti biti malo niža, ali i ovih 10-ak stupnjeva je daleko od očekivanja za početak godine.

Od nedjelje uz južinu povratak proljetnih temperatura, ali i postupni porast naoblake, kiše će biti uglavnom na Jadranu i u gorskim predjelima, osobito prema kraju dana, a u noći na ponedjeljak će lokalno pasti i obilne oborine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo