KRATKA STABILIZACIJA / Slijedi postupno razvedravanje, ali neće dugo potrajati: Sredinom tjedna novo pogoršanje s kišom i snijegom

Dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti uglavnom od 2 do 6, a na Jadranu između 8 i 13 stupnjeva Celzija

6.12.2021.
8:15
VOYO logo

U većem dijelu zemlje je umjereno i pretežno oblačno, u Dalmaciji uz mjestimičnu kišu i pljuskove s grmljavinom. U Gorskom kotaru i osobito u Lici povremeno snijeg kojeg nošenog burom može biti i ponegdje duž obale, prognozira za ponedjeljak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Malo kiše još sredinom dana može pasti i lokalno u središnjim kopnenim područjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni, na istoku zemlje sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, a samo još na krajnjem jugu prijepodne umjereno jugo i istočni vjetar.

Dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti uglavnom od 2 do 6, a na Jadranu između 8 i 13 stupnjeva Celzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utorak većinom sunčan, ali nakon toga slijedi pogoršanje

Sa sjeverozapada će se postupno razvedravati te će idućih dana ujutro biti osjetno hladnije nego što je jutros. Utorak će biti većinom sunčan, a na moru će i dalje puhati jaka bura, prognozirala je za N1 meteorologinja Tea Blažević.

Ipak, Blažević prognozira da će stabilizacija vremena biti kratkog vijeka te da već u srijedu prema večeri treba računati na novo pogoršanje s kišom i snijegom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo