VOZAČI, OPREZ! /

Vjetar i prometne nesreće otežavaju promet, zatvorena dva granična prijelaza

Image
Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavic
20.10.2015.
11:28
Pixsell, Hrvoje Jelavic
VOYO logo

Od 10,30 sati otvorena je županijska cesta ŽC3124 Popovača-Ivanić Grad u mjestu Velika Ludina, nakon završetka očevida prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između Jastrebarskog i Karlovca na 34. km, u smjeru Karlovca, treba voziti opreznije.

Zbog jakog vjetra na dionici Jadranske magistrale (DC8) Karlobag-Sveta Marija Magdalena, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bura na Dalmatini

Jak vjetar usporava promet i na dionicama autocesta: A1 između južnog portala tunela Sveti Rok i vijadukta Božići te A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Mokrih te skliskih kolnika ima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Vozačima HAK savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Upalite svjetla!

Podsjećaju vozače motornih vozila da u uvjetima smanjene vidljivosti i tijekom dana (oblačno vrijeme, jaki pljuskovi kiše itd.) moraju voziti sa upaljenim dnevnim ili kratkim svjetlima, bez obzira na ljetno računanje vremena.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo