IZVIJESTIO HAK / Vozači oprez! Medvjed uočen na A1 između Ogulina i Brinja, vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h

Image
Foto: Profimedia

I na Jadranskoj magistrali (DC8) Crikvenica-Klanfari zbog prometne nesreće vozi se usporeno jednim prometnim trakom, a na pojedinim dionicama vrijedi zabrana vožnje za pojedine kategorije vozila zbog olujnog vjetra

27.10.2023.
7:20
Profimedia
VOYO logo

Zbog medvjeda na autocesti A1 između čvorova Ogulin i Brinje, vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski atoklub (HAK).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) Crikvenica-Klanfari zbog prometne nesreće vozi se usporeno jednim prometnim trakom. Zbog olujnog vjetra na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s priključnim vozilima (I. skupinu vozila).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolnici su mjestimice mokri, vlažni i skliski pa HAK vozače poziva da vožnju prilagode uvjetima na cestama. Na autocesti A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule. Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su neke trajektne, katamaranske i brdoske linije na riječkom i zadarskom području. Detalji su dostupni na stranicama HAK-a.

POGLEDAJTE VIDEO U poznatom meksičkom parku medvjed se pridružio obitelji na pikniku. Oni se skamenili

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo