JAVLJA HAK / Vozači, oprez! Ceste su mokre i skliske, ponegdje ima magle

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Promet je povremeno usporen na dionicama cesta gdje traju radovi. HAK vozačima savjetuje da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme

6.3.2023.
7:27
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski, ponegdje u unutrašnjosti i Lici ima magle, a ima je i na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između tunela Mala Kapela i čvora Otočac, upozoravaju u ponedjeljak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Opasnost je od naleta na životinju (srnu) na autocesti A1 kod tunela Sveti Marko te između na autocesti A4 između naplate Zagreb istok i čvora Dugo Selo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Promet je povremeno usporen na dionicama cesta gdje traju radovi. HAK vozačima savjetuje da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

Image
moguća poledica /

HAK upozorava: Ne idite na put bez zimske opreme

Image
moguća poledica /

HAK upozorava: Ne idite na put bez zimske opreme

Zbog radova na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatći kroz tunele Sveti Rok i Konjsko vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.
Na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva zatvoreni su izlazni kraci čvora Učka (Matulji) iz smjera GP Rupa i Zagreba u smjeru Opatije i Pule. Promet se preusmjerava na čvorove Rijeka zapad i Jurdani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 8.ožujka, zbog snimanja filma, promet se tijekom dana povremeno zaustavlja na Jadranskoj magistrali na predjelu Sv. Jurja, tunela Lukovo, Donje Klade i na županijskoj cesti ŽC5126 Sv.Juraj- Krasno.

Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na pojedinim cestama u Lici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo