šokirana djevojka / Vozač Ubera u Splitu proslijedio broj turistkinje prijatelju: ovaj joj ponudio besplatnu kartu za brod, ručak i sladoled

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Uberov vozač je broj od mlade Nizozemke koja se vozila proslijedio svom prijatelju.

14.7.2017.
11:20
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Mlada Nizozemka koja je prošli tjedan bila na ljetovanju u Hrvatskoj požalila se Uberu kako je jedan od Uber vozača proslijedio njezin broj svom prijatelju, piše Dalmacija danas.

Naime, kako je Nizozemka otkrila prijatelj vozača, poslao joj je poruku u kojoj je poziva na Hvar na prijateljsko druženje, a nudi joj besplatnu kartu za brod, ručak i sladoled. Nakon što je djevojka zaprimila tu poruku, odmah je cijeli slučaj prijavila Uberu te napisala: Bok Uber, na ljetovanju u Hrvatskoj vozači Ubera vide moj broj i svi ga slobodno koriste. Što je s mojom privatnošću? Ovo je suludo". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu se oglasio i Uber,

"U Uberu smatramo sigurnost naših korisnika vrlo ozbiljno. Čim smo saznali za ovaj događaj kontaktirali smo korisnicu te joj pružili svu potrebnu pomoć. Pravila ponašanja naših partnera-vozača jasna su svima te ih se naši partner-vozači moraju strogo pridržavati. Zato smo isključili partnera-vozača iz sustava te mu neće biti dopušten daljnji rad preko Uberove aplikacije", poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo