NOVI PROBLEMI SA ZET-OM /

Vozač iz tramvaja istjerao putnike: iz ZET-a se pravdaju kako je to napravio zbog kvara vozila

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Vozač je nakon kratke prepirke sa starijim gospodinom putnike istjerao van iz tramvaja tvrdeći kako treća vrata na tramvaju ne rade

3.11.2017.
9:45
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Jutros oko 6:40 sati na tramvajskoj liniji 9 koja je putovala od Bornogaja prema Ljubljanici došlo je do problema. Kako nam javlja čitatelj Vijesti.hr, vozač tramvaja istjerao je putnike van iz vozila nakon što je ušao u raspravu s jednim starijim gospodinom koji se požalio vozaču da ga je prilikom zatvaranja vrata gotovo ozlijedio.

Vozač je nakon kratke prepirke s njim putnike istjerao van iz tramvaja tvrdeći kako treća vrata na tramvaju ne rade, a očevici navode kako su vrata radila te da je u vozilu koje se zaputilo prema Ljubljanici ostao samo jedan gospodin za kojeg je vozač tvrdio da je njegov kolega. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslali smo upit ZET-u kako bi provjerili navode čitatelja i dobili odgovor u kojem samo formalno, kao i obično, navode kako su zadobili informaciju o događaju i da će ispitati navode putnika te da je vozač istovremeno obavijestio nadležnu službu o kvaru vozila. "U ovom trenutku jedino možemo potvrditi kako su putnici službenim kanalima obavijestili ZET o događaju, na čemu, izražavajući istovremeno i žaljenje, u cilju promptnog reagiranja i zahvaljujemo.

Navode građana svakako ćemo ispitati te nedvojbeno utvrditi okolnosti događaja i u skladu s istima postupiti. Uz to, raspoležamo informacijom kako je vozač istovremeno izvijestio nadležnu službu o kvaru vrata na vozilu zbog čega je isto upućeno u spremište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez relevantnih informacija nezahvalno je komentirati slučaj u cjelosti. Unatoč tome, ističemo kako je profesionalni pristup na svim razinama imperativ ZET-a kao javnog gradskog prijevoznika", stoji u odgovoru ZET-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo