prijenos na rtl-u 14. lipnja! / Voditelj fonda #SPASIME najavio humanitarnu akciju: 'Ovaj je problem važno rješavati'

Broj na koji možete nazvati i donirati 6 kuna i 25 lipa jest 060 9003

2.6.2019.
18:48
VOYO logo

Inicijativa "Spasi me" i zaklada "Solidarna" osnovale su Fond za pomoć žrtvama obiteljskog nasilja. Pomoć koja - za razliku od sustava - može doći odmah. 

Dok predstavnici Inicijative čekaju rezultate razgovora s Vladom, deseci tisuća ljudi koji su i dalje aktivni na njihovoj Facebook stranici, otkud je sve i krenulo, osjetili su potrebu za brzim promjenama. Telefon na koji svi mogu donirati je otvoren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj fonda#SPASIME Ivan Blažević bio je gost RTL-a Danas. S njim je razgovarala naša Petra Mlačić.

"Mi želimo financijski pomagati osobama koje su proživjele nasilje. Odvjetnički troškovi, zdravstveni troškovi, troškovi u kući. To sve ovisi od slučaja do slučaja. Kroz cijelu kampanju aktivno ćemo pritiskati Vladu da poduzme mjere koje su potrebne sada", kazao je Blažević i najavio veliki humanitarni događaj 14. lipnja koji ćete moći gledati uživo na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naše procjene su da do tada možemo prikupiti milijun kuna. 14. lipnja je veliki događaj, koncert poznatih pjevača i pjevačica. I nakon toga nastavljamo s kampanjom i prikupljanjem sredstava. Ovaj je problem važno rješavati i moramo ga riješiti", poručio je na kraju.

NAPOMENA: Broj na koji možete nazvati i donirati 6 kuna i 25 lipa je: 060 9003!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u prilogu naše Petre Mlačić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo