DRUGA STRANA PRIČE / Vlasnik restorana o Hrvatu iz dijaspore: 'Njegova reakcija nije bila u redu'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Vlasnik restorana tvrdi kako je nezadovoljnog gosta stigao kod Četiri kantuna, predstavio se i htio doznati od njega u čemu je problem

8.7.2017.
10:25
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Hrvat iz dijaspore posjetio jedan zadarski restoran u kojem je htio ostaviti poveću svotu novaca, ali to nije učinio jer mu, kako tvrdi, nisu htjeli poslužiti piće, oglasio se i vlasnik restorana koji je za 057.info ispričao svoju stranu priče.

"Bilo je vrijeme večere, oko 18:30 sati, kada smo na žalost tog gosta, a na našu sreću bili puni kao i svaku večer. Gost je sjeo, a naša konobarica je rekla kako je terasa rezervirana za večeru i kako ima mogućnost sjesti na našu drugu terasu, koja je uz to i intimnija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je on poželio popiti smo piće i inzistirao na toj terasi, konobarica mu je preporučila bilo koji kafić na Poluotoku, kazavši kako smo mi restoran, a ne kafić. Na to je on rekao konobarici da kaže 'budali od gazde da je totalni kreten', na što su se gosti na terasi uskomešali" rekao je Slavjan Miletić, vlasnik restorana Špajza.

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Hrvat iz dijaspore doživio neugodnost u restoranu: 'Ni eura više neću ostaviti u Hrvatskoj!' 

Miletić tvrdi kako je nezadovoljnog gosta stigao kod Četiri kantuna, predstavio se i htio doznati od njega u čemu je problem. "Rekao sam mu da smo ga upozorili i da njegova reakcija nije bila u redu" rekao je Miletić i dodao da je gosta pozvao na večeru o trošku restorana i ponudio mu da će za njega naručiti butelju vrijednu 100 eura koju će gost sam platiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naime, suprotno tvrdnji gosta da je bio spreman popiti 'butelju od 100 eura', moram napomenuti da je kod nas najskuplja butelja 194 kune", rekao vlasnik zadarskog restorana za 057.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo