Dan hrvatske policije / Vladimir Pintar i Mario Gašparić su naj policajci Međimurja!

Image
Foto: emedjimurje.hr

Danas je ujedno proslavljen i Dan hrvatske policije te su međimurskim naj policajcima, uručena priznanja PUM-e i internetskog portala eMedjimurje. Najpolicajci za 2016. godinu su Vladimir Pintar i Mario Gašparić

23.9.2016.
14:55
emedjimurje.hr
VOYO logo

Danas je u Murskom Središću održan 'Sajam sigurnosti i prevencije 2016.' kojeg su zajednički i to više nego uspješno organizirali MUP Republike Hrvatske, Međimurska županija i Grad Mursko Središće, čiji je gradonačelnik Dražen Srpak na početku skupa u središćanskoj športskoj dvorani pozdravio sudionike, goste i uzvanike, te izrazio zadovoljstvo što se ova značajna priredba održava u gradu, koji ima mnoge posebnosti, od kojih je upravo kada je u pitanju sigurnost, promet teških kamiona najopasnija, ali zahvaljujući prevenciji i policiji do sada nije bio zabilježen niti jedan veći incident ili nesreća.

Nakon Srpaka, govorili su međimurski župan Matija Posavec, načelnik PUM Krunoslav Gosarić i Zvonimir Vnučec, glavni ravnatelj hrvatske policije. Svi oni kazali su kako je Međimurje sigurno područje u kojem opada broj teških i kaznenih djela, a ljudstvo uživa najviše sigurnosne bonitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnjim događajima obilježen je i Dan hrvatske policije, koji je u kalendaru 29. rujna na blagdan svetog Mihovila, te su proglašeni naj policajci PU međimurske u akciji policije i internetskog portala eMedjimurje.

Međimurski naj policajci za 2016. godinu su Vladimir Pintar (policajac) i Mario Gašparić (građanin), kojima su u nazočnosti glasnogovornika međimurske policije Radovana Gačala i novinara Alen Fuša, priznanja uručili direktor portala Igor Halić i načelnik PUM-e Krunoslav Gosarić. Himnu 'Lijepa naša domovina' izveo je KUD Mura, dok su u kulturno-umjetničkom programu nastupila školska i vrtička djeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo