Dan hrvatske policije / Vladimir Pintar i Mario Gašparić su naj policajci Međimurja!

Image
Foto: emedjimurje.hr

Danas je ujedno proslavljen i Dan hrvatske policije te su međimurskim naj policajcima, uručena priznanja PUM-e i internetskog portala eMedjimurje. Najpolicajci za 2016. godinu su Vladimir Pintar i Mario Gašparić

23.9.2016.
14:55
emedjimurje.hr
VOYO logo

Danas je u Murskom Središću održan 'Sajam sigurnosti i prevencije 2016.' kojeg su zajednički i to više nego uspješno organizirali MUP Republike Hrvatske, Međimurska županija i Grad Mursko Središće, čiji je gradonačelnik Dražen Srpak na početku skupa u središćanskoj športskoj dvorani pozdravio sudionike, goste i uzvanike, te izrazio zadovoljstvo što se ova značajna priredba održava u gradu, koji ima mnoge posebnosti, od kojih je upravo kada je u pitanju sigurnost, promet teških kamiona najopasnija, ali zahvaljujući prevenciji i policiji do sada nije bio zabilježen niti jedan veći incident ili nesreća.

Nakon Srpaka, govorili su međimurski župan Matija Posavec, načelnik PUM Krunoslav Gosarić i Zvonimir Vnučec, glavni ravnatelj hrvatske policije. Svi oni kazali su kako je Međimurje sigurno područje u kojem opada broj teških i kaznenih djela, a ljudstvo uživa najviše sigurnosne bonitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnjim događajima obilježen je i Dan hrvatske policije, koji je u kalendaru 29. rujna na blagdan svetog Mihovila, te su proglašeni naj policajci PU međimurske u akciji policije i internetskog portala eMedjimurje.

Međimurski naj policajci za 2016. godinu su Vladimir Pintar (policajac) i Mario Gašparić (građanin), kojima su u nazočnosti glasnogovornika međimurske policije Radovana Gačala i novinara Alen Fuša, priznanja uručili direktor portala Igor Halić i načelnik PUM-e Krunoslav Gosarić. Himnu 'Lijepa naša domovina' izveo je KUD Mura, dok su u kulturno-umjetničkom programu nastupila školska i vrtička djeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike