VLADA NA ZATVORENOM DIJELU SJEDNICE: /

I službeno razriješen Strmota, Dalić dobila novi zadatak

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Na zatvorenom dijelu sjednice, utvrđena su stajališta za sastanke Vijeća ministara i to Vijeća za vanjske poslove koje će se održati 26.

22.2.2018.
23:14
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Vlada RH je u četvrtak, na zatvorenome dijelu sjednice, utvrdila stajališta za sastanke Vijeća ministara, supredsjedateljicom Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između vlada Hrvatske i Ukrajine imenovala je MartinuDalić, te je razriješila državnog tajnika u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku MarinaStrmotu.

Na zatvorenom dijelu sjednice, utvrđena su stajališta za sastanke Vijeća ministara i to Vijeća za vanjske poslove koje će se održati 26. veljače, Vijeće za opće poslove i Vijeća za opće poslove – članak 50 koje se održava 27. veljače, priopćeno je iz Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučeno je o donošenju Godišnjeg programa strateških robnih zaliha za tekuću godinu, Vlada je informirana i o stanju iskorištenosti sredstava ESI fondova u RH, a usvojen je i pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2018.

Supredsjedateljicom Zajedničkoga povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade RH i Vlade Ukrajine imenovana je Martina Dalić dok je, na osobni zahtjev, razriješen državni tajnik u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marin Strmota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temeljem Rješenja Vlade RH o raspuštanju Općinskoga vijeća Općine Muć, Vlada je imenovala InesGrubišić povjerenicom Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Općinskoga vijeća te općine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo