Ponosna kampanja /

Više od sporta HEP

Image
Foto: PR fotografije

Kreativni uradak iz agencija McCann Zagreb i Fahrenheit ugledao je svjetlo dana. Radi se o novoj kampanji ''HEP Sport'', u kojoj navijači kroz stihove pjesme Marijana Bana ''Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj'', zahvaljuju sportašima na svim nezaboravnim trenucima ponosa.

30.6.2016.
14:41
PR fotografije
VOYO logo

Rezultat je nova navijačka himna koja će još dugo odjekivati sportskim terenima. Nositelj priče i medijske kampanje je imidž TV spot koji na najbolji način dočarava emociju i ponos.

Redatelj spota, Bruno Anković, iz produkcijske kuće 'Švenk' je izjavio: “Ova reklama je specifična jer se u bitnom trenutku za vrijeme Europskog prvenstvena u nogometu te pred Olimpijadu 2016, u njoj stvara jedna pozitivna energija. Različiti reprezentativci koji nastupaju u reklami su svojom ljudskom i sportskom karizmom, u sinergiji s navijačima i pjesmom Daleke obale u novom aranžmanu, proizveli jednu novu, kreativnu i prije svega snažnu cjelinu. Veselim se što je reklama pronašla svoj put prema onima koji su nam svima najbitniji, a to je publika. Svega toga ne bi bilo bez odlične ideje ekipe iz agencija McCann Zagreb i Fahrenheit te naravno izvrsnog tima iz HEP-a. Zaista uživam režirati reklame za HEP jer je suradnja s njima te s agencijama McCann Zagreb i Fahrenheit svaki put zanimljiva, uzbudljiva i u nekom smislu drugačija.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

HEP je prije desetak godina, kao potvrđeni prijatelj sporta, prepoznao dugu i vrijednu tradiciju Hrvatske u kolektivnim sportovima poput vaterpola, rukometa i košarke te sposobnost njihovih saveza i reprezentacija da budu u samom svjetskom vrhu. Posljednjih nekoliko godina HEP prati i druge nacionalne sportske saveze, poput skijaškog, gimnastičkog, stolnoteniskog, judo te saveza hokeja na ledu.

Brojni sportaši i savezi sudjelovali su u spotu: Ivica Kostelić - HKS, Marijo Možnik - HGS, Barbara Matić, Tihea Topolovec, Marijana Mišković – HJS, Anđelo Šetka, Ivan Buljubašić, Ivan Milaković, Petar Muslim – HVS, Luka Babić, Ante Žižić, izbornik Aleksandar Petrović – HKS, Ivan Stevanović – HRS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Produkciju spota potpisuje produkcijska kuća 'Švenk', snimanje se odvijalo pod redateljskom palicom Brune Ankovića, a iza kamere bio je Aleksandar Ilić. Kreativni koncept potpisuju glavni kreativni direktori Hrvoje Škurla i Daniel Vuković, za art direction pobrinuo se Krešimir Grancarić, a voditelji projekta bili su Iva Šimunović i Saša Ivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo