POMOĆ MALOM PODUZETNIŠTVU / Vipnet pokreće 'lokalne heroje' - natječaj za najbolje male poduzetnike u Hrvatskoj

Image
Foto: PR fotografije

Ovim natječajem Vipnet želi istaknuti pojedince koji stvaraju i grade uspješne obrte i tvrtke te time doprinose razvoju zajednice u kojoj djeluju.

29.8.2015.
13:34
PR fotografije
VOYO logo

Svi mali poduzetnici koji su Vipnetovi pretplatnici s do 14 zaposlenih, mogu se prijaviti na www.viplokalniheroji.hrdo 15. travnja. Na službenim stranicama projekta nalaze se i detaljna pravila sudjelovanja u natječaju.

Po završetku prve faze prijava, žiriranje će trajati od 16. travnja do 1. svibnja. Žiri će odabrati do 100 najboljih sudionika na temelju kreativnosti i inovativnosti proizvoda, zanimljive poslovne priče, uloge u promicanju poduzetništva, posebnog odnosa prema klijentima te posebnog utjecaja na lokalnu  zajednicu. Odabrani ulaze u veliko finale, a od 2. do 23. svibnja svi građani Hrvatske će moći glasovati za svoje favorite na web stranici www.viplokalniheroji.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset najboljih osvojit će sudjelovanje u Vipnetovoj promotivnoj kampanji i dobiti priliku ispričati svoju poslovnu priču. Osim sudjelovanja u kampanji, pobjednici će osvojiti i poslovno savjetovanje ili edukaciju (po vlastitom izboru) te Microsoft mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo