PRISJELO IM NA MLJETU /

Vino s Pelješca platili čak 21 tisuću kuna

Image

Nije pristojno zavirivati u tuđi pjat ni čašu, ali učinit ćemo to s dobrim razlogom: na naplatu su gostima na kraju večere stigle doista astronomske 26.604 kune.

5.9.2016.
10:45
VOYO logo

Istina je da su cijene u otočnim restoranima više nego na kopnu, podiže ih i ako je objekt smješten na području nacionalnog parka, a radi se i o ekskluzivnijem tipu ugostiteljskog objekta, ali ipak, gotovo četiri tisuće eura iznimno je visok iznos bez obzira na sve okolnosti, piše Slobodna Dalmacija.

Iz ponuđenog jelovnika gosti su izabrali domaće specijalitete - dimljenu noninu tunu, hobotnicu ispod peke, miješanu buzaru od školjaka, sve puta pet porcija, plus par porcija jela nazvanog „janjeća rapsodija“. Plaćene su i tri boce vina domaćih vinara, dvije bijelog i jedna crnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I upravo je u vinu "caka": sve što su pojeli i popili, dodajući tome i vrtoglavu cijenu couverta od 140 kuna "po glavi", koštalo je 5604 kune, a samo jedna boca vina, onog crnog – radilo se o Stagnumu pelješkog vinara Frane Miloša, sorte plavac mali - naplaćena im je čak 21.000 kuna!

Više pročitajte na portalu Dubrovački dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 20 PROPUŠTENE
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo