VIKTOR ORBAN STIŽE U ZAGREB: / Policija izdala upozorenje, moguć kaos u prometu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija

Mađarski premijer u ponedjeljak i utorak bit će u posjetu Zagrebu, u sklopu summita Srednjoeuropske incijative,

3.12.2018.
10:31
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Na završetku jednogodišnjeg hrvatskog predsjedanja Srednjoeuropskom incijativom (SEI) u Zagrebu se u ponedjeljak i utorak održava summit te organizacije na kojem će o temama sigurnosti i gospodarstvu razgovarati šest premijera i visoka razina drugih sudionika.

Hrvatski premijer Andrej Plenković bit će u ponedjeljak domaćin svečane večere za sudionike sastanka u zagrebačkom hotelu Esplanade

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U fokusu je dolazak Viktora Orbana, premijera Mađarske s kojom Hrvatska ima nekoliko otvorenih pitanja, među kojima je odbijanje Budimpešte da izruči predsjednika MOL-a Zsolta Hernadija za kojim je Hrvatska raspisala tjeralicu po tužbi da je bivšem HDZ-ovu premijeru Ivi Sanaderu dao mito kako bi ovaj prepustio upravljačka prava u INA-i Mađarima.

Problemi u prometu

Vezano uz posjete dužnosnika i summit, iz Policijske uprave zagrebačke poslali su priopćenje po kojem bi u ponedjeljak i utorak moglo doći do gužve u prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ponedjeljak, 3. prosinca 2018. u popodnevnim satima te u utorak 4. prosinca 2018. u prijepodnevnim satima u užem centru Grada Zagreba povremeno će dolaziti do otežanog odvijanja cestovnog prometa.

Molimo građane za razumijevanje i strpljenje te poštivanje uputa i naredbi tijekom provedbe nadzora i upravljanja prometom od strane policijskih službenika", stoji u priopćenju na starnicama PUZ-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo