VOLI HRVATSKU OBALU /

Orban stigao na Vis pa pozirao u opuštenom izdanju: 'Čekamo Putina i Trumpa, kasne'

Image
Foto: Facebook/Goran Pecarevic

U košulji s motivima palmi, kratkim hlačama, slamnatim šeširom i sunčanim naočalama u rukama, Orban s osmijehom na licu pozira držeći jednu ruku u zraku

16.7.2024.
23:06
Facebook/Goran Pecarevic
VOYO logo

"Čekamo Putina i Trumpa. Kasne", napisao je vlasnik jednog restorana na Visu uz fotografiju s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom koji je, čini se, u Hrvatsku došao na odmor.

U košulji s motivima palmi, kratkim hlačama, slamnatim šeširom i sunčanim naočalama u rukama, Orban s osmijehom na licu pozira držeći jednu ruku u zraku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću politiku u moju butigu, ali čovjek koji ima mu*a i sam sa unukom šeta okolo. Ne mogu zamisliti ni jednog svjetskog političara, posebno s njegovim sadašnjim stavovima da to napravi", dodao je vlasnik restorana na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije tajna da Orban voli hrvatsku obalu i otok Vis na kojem je već odmarao prije dvije godine kada mu se u blizini otoka pokvario gumenjak. Prethodno je ljetovao na Braču, dok je prošlo ljeto posjetio Hvar gdje se sastao s hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem, a svoj su susret ovjekovječili fotografijama u jednom restoranu.

Isti taj Orban Mađare je u tijeku pandemije COVID-a 19 nagovarao da ne idu na Jadran uz slogan "više Balatona, manje Jadrana".

POGLEDAJTE VIDEO: Hoće li Orban skupo platiti sastanke u Rusiji i Kini? Bruxelles najavio bojkot Mađarskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo