Vikend će nam pokvariti kiša

5.10.2012.
16:48
VOYO logo

Prema meteorološkim prognozama još u subotu će prevladavati sunčano vrijeme. Ujutro će u unutrašnjosti mjestimice biti magle, a danju na sjevernom Jadranu i u zapadnim kopnenim krajevima povremene umjerene naoblake. Na riječkom području može biti i malo kiše. Vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni, a na srednjem i južnom Jadranu zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura kretat će se od 7 do 12, na Jadranu između 14 i 19, a dnevna od 21 do 27 °C.

Pogoršanje vremena u nedjelju će se iz Istre i Rijeke tijekom dana proširiti na ostatak zemlje. Temperatura će se, prema sadašnjim podacima DHMZ-a spustiti za tek nekoliko stupnjeva, međutim Lijepu našu očekuje kiša, a ponegdje, kao primjerice u Zagrebu i grmljavina. Ružno vrijeme preskočit će samo južnu Dalmaciju. Od ponedjeljka se ponovno očekuje razvedravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loše biometeorološke prilike

Za one kojima vrijeme utječe na raspoloženje i zdravlje, važna je informacija da ni biometeorološke prilike već u subotu u zapadnim predjelima neće biti povoljne. Kod meteoropata se može javiti nemir, razdražljivost i glavobolja. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici biti će pojačane vremenskim utjecajem. I u nedjelju će se nastaviti loše biometeorološke prilike, no na južnom Jadranu one će biti slabije izražene, objavio je DHMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo