PLJUŠTE REAKCIJE SA SVIH STRANA / Vidović: 'Sastanak smo dogovorili u dobroj vjeri, a za to što su oni napravili - nemam riječi'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Reakcije na razgovor Milanovića i branitelja pljušte sa svih strana, a o snimci je svoje mišljenje danas iznio i Franko Vidović

25.8.2016.
13:10
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Puno je prašine u Hrvatskoj, ali i u regiji, podignula snimka sa sastanka predsjednika SDP-a Zorana Milanovića i branitelja koji se u utorak održao u Zagrebu.

Reakcije pljušte sa svih strana, a o snimci je svoje mišljenje danas iznio i FrankoVidović, čovjek koji je u kuloarima slovio kao favorit za mjesto ministra branitelja ukoliko Narodna koalicija pobijedi na izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da samo objavljivanje razgovora dovoljno govori tko stoji iza toga. Dogovorili smo sastanak u dobroj vjeri, međutim, to što su oni napravili - nemam riječi. Mislim da ih i sama braniteljska populacija dovoljno osuđuje", smatra Vidović.

SDP-ovac kaže da je Milanović braniteljima u startu ponudio da novinari ostanu na sastanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema tome, bilo bi fer i korektno da upozorite na takve stvari. Mislim da se radi i o kaznenom djelu", kaže Vidović.

Na pitanje stoji li iza Milanovićevih izjava, Vidović kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te su izjave izvađene iz konteksta. Milanović je štitio državne interese. Odnosi sa Srbijom se prigodno zaoštravaju. Mislim da je to osovina prijatelja - s jedne strane HDZ, s druge gospodin Vučić. To vam je to", zaključio je Vidović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo