Vidošević: Probudite se! Tonemo kao Titanik!

Na završnoj konferenciji za novinare pred izbore, Nadan Vidošević, članovi njegovog stožera i brojne javne osobe koje ga podržavaju otpjevali su, uz glazbenu podlogu, pjesmu Gabi Novak 'Nada'.

23.12.2009.
15:04
VOYO logo

Među javnim osobama koje podržavaju kandidaturu Nadana Vidoševića našli su se Davor Dretar Drele, glumci Ivica Zadro, Darko Janeš i Damir Lončar, sportaš Kristijan Curavić i vozač Niko Pulić.

"Znate da u zemlji ne cvatu ruže, svatko je dužan 10.000 eura godišnje, i ja se nadam da će ova godina biti prijelomna kao i 1991., kad samo svi bili zajedno", poručio je Vidošević. Dodao je i kako među ljudima nema dovoljno svijesti o situaciji te da se nešto bitno treba promijeniti, inače ćemo "svi potonuti kao Titanik dok glazba svira".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako je Hrvatska zemlja koja je osuđena na bogatstvo, te da pravilnim planiranjem ona može postati bogata i u njegovom radnom vijeku. "Posebno je važno da svi izađu na glasovanje, jer odlučujemo o tome hoćemo li biti u dužničkom ropstvu", poručio je Vidošević. Dodao je i kako su se neki ljudi odricali slobode i sjedili po zatvorima kako bi mi mogli glasovati, te da to pravo treba iskoristiti.

Na pitanje o svojim izgledima i posljednjim rezultatima anketa, Vidošević je rekao da je optimističan te da se vidi u drugom krugu. Smatra da je njegova prednost pred drugim kandidatima upravo to što sve što govori nema nikakvog ideološkog predznaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je kako bi kao predsjednik iskoristio svoje ovlasti, te u okviru vanjske politike privukao investicije u zemlju i prodavao hrvatske proizvode i usluge. Najavio je i da bi promijenio obavještajni sustav, koji bi prestao biti instrument svakodnevne politike i počeo se baviti gospodarskom špijunažom i praćenjem kapitala. Vojni sektor bi uključio u funkciju gospodarstva, a vratio bi i društveni ugled profesiji vojnika, za koji smatra da se danas izgubio.

Vidošević nije znao reći koliko će sredstava potrošiti na kampanju ako prođe u drugi krug izbora, ali kaže da će najveći dio novca otići na oglašavanje u elektronskim medijima, a ni u drugom krugu neće održavati koncerte ni dijeliti poklone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na završnoj su konferenciji pred novinare, uz Vidoševića, izašle i brojne javne osobe koje podržavaju Vidoševićevu kandidaturu, među njima Davor Dretar Drele, glumci Ivica Zadro, Darko Janeš i Damir Lončar, sportaš Kristijan Curavić i vozač Niko Pulić. Za kraj, svi su članovi stožera zajedno otpjevali pjesmu Gabi NovakNada.

Prethodni članak:

arti-200912230329006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo