opasna vožnja / VIDEO Što je njemu bilo?! U brzom traku brze ceste kod Rijeke vozio unatrag!

Image
Foto: Riječanin

Neopromišljeni vozač doveo je u veliku opasnost i sebe i druge

14.11.2019.
13:40
Riječanin
VOYO logo

Vozači u prometu čine svakakve gluposti, navikli smo nažalost na to, no ovo na što se odlučio vozač automobila kod JGL-a u Rijeci graniči s ludošću, suicidom i napadom na druge – sve u jednom!

Jer, kako drugačije objasniti vožnju unatrag na brzom traku brze ceste na području Svilna, ugrožavanje sigurnosti prometa odnosno sebe i mnogih drugih sudionika u prometu? piše portal Riječanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ono što je najgore – ovaj vozač je bio toliko bezobrazno uporan u svome naumu! Njegova vožnja unatrag bila je dugotrajna i uporna, unatoč znacima upozorenjima i glasnim zvucima upozorenja vozila koja su prohujala pored njega.

Samo pukim čudom ovdje se nije dogodila nesreća tragičnih razmjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sve zbog toga što ovaj vozač nije produžio vožnju do prvoga sljedećeg raspoloživog izlaza s ceste kako bi se potom vratio na put prema svome odredištu. Izabrao je rizičnu vožnju unatrag i mnogima upropastio dan jer su zbog njega drugi izgubili živce i pretrpjeli veliki strah tijekom vožnje brzom cestom koja je trebala proteći bezbrižno, sigurno i mirno.

Kao upozorenje svim sudionicima u prometu, da uvijek imaju širom otvorene oči te da budu oprezni i u situacijama kada misle da na cesti nema opasnosti, donosimo vam ovaj video koji je portalu Riječanin ustupio čitatelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo