'Želimo progresivan grad' / VIDEO 'Sa stavom': geslo je pod kojim je Kolarić krenula u političku utrku za čelno mjesto zagrebačkog SDP-a

'Nakon izbora postat ćemo motor rasta i snažna oporba u Zagrebu. Aktivirat ćemo stare članove i primiti nove te im ponuditi edukaciju'

27.5.2018.
12:46
VOYO logo

Aleksandra Kolarić prijavila se za predsjednicu zagrebačke Gradske organizacije SDP-a, a skup je organiziran danas u kazalištu Mala scena. Počeo je i završio uz pjesme Gorana Bare, a na skupu je predstavila tim i program. 

"Pred članovima je vrlo jednostavan izbor - ili će izabrati nastavak dosadašnje neuspješne politike ili će izabrati promjene - novi SDP, novi, jaki, snažan SDP", izjavila je Kolarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidatkinja za predsjednicu zagrebačkoga SDP-a rekla je da će, nakon ovih izbora, raditi da SDP bude sa stavom - "čvrstim, jasnim, decidiranim stavom uvijek i svugdje".

Željka Antunović pomogla je u sastavljanju programa i rekla kako je Kolarić svladala politiku te da nema dvojbi da je najbolji kandidat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ili ćemo izabrati novu politiku ili slobodan pad i staru ekipu pa da SDP bude nevažan u Zagrebu. Zagrebački SDP je u 9 godina izgubio 30. 000 birača, a na nama je da se  u Zagrebu i Hrvatskoj ne izgubi socijaldemokratska stranka. Treba nam dubinska promjena, a kreatori problema ne mogu biti dio rješenja. Pred nama je težak zadatak, dizanja posrnule organizacije", rekla je Kolarić.

Kolarić je rekla kako želi "zelen, zdrav i protočan socijalan Zagreb. Grad u kojem se ostaje, a ne odlazi u Irsku. Želimo progresivan grad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo moramo promijeniti sebe. Postat ćemo opet stranka kojoj se vjeruje. Imam viziju gdje želim zagrebački SDP i znam kako tamo stići. Ovo je zadnja šansa da zagrebački SDP ne potone. Izaberimo tim za pobjedu sada ili nikada", poručila je Kolarić.

Izbori za predsjednika, potpredsjednike, članove predsjedništva i članove zagrebačkog gradskog odbora SDP-a održat će se u nedjelju, 10. lipnja 2018. Ako predsjednik Gradske organizacije ne bude izabran u prvome krugu, drugi krug glasovanja održat će se u nedjelju, 17. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo