VIDEO: / Padovi domaćih političara koji su nas dobro nasmijali!

6.3.2013.
10:23
VOYO logo

Prilikom posjeta vojarni u Petrinji premijer Zoran Milanović popeo se na oklopnjak Patria AMV, te se odlučio praviti važan. Umjesto da siđe uz pomoć ljestava, odlučio je skočiti s vozila višeg od dva metra. No, nedostajalo je spretnosti prilikom doskoka i premijer je završio na podu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezgoda Zorana Milanovića podsjetila je građane na brojne druge 'uspjehe' domaćih političara, te je krenula razmjena 'linkova' na društvenim mrežama.

Tako je jedna od popularnijih nezgoda ona u kojoj 'glavnu ulogu' ima predsjednikIvo Josipović, a radi se o njegovom padu niz stepenice s pozornice prilikom proslave 20 godina postojanja Demokratske zajednice vojvođanskih Hrvata, koja se održala 19. srpnja 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezaobilazna klasika je video zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića iz 2009. godine, koji je prilikom predizborne predsjedničke kampanje posjetio Brčko kako bi položio vijenac ispred spomenika palim borcima 108. brigade HVO-a. U jednom trenutku je skinuo cipele i odlučio u čarapama hodati po snijegu i mramoru. Da to nije dobra ideja pokazalo se čim je zakoračio na spomenik, jer se pokliznuo i pao ravno na leđa, a njegova reakcija nakon toga postala je legendarna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako trebamo izdvojiti i najpopularniji video stranih političara koji su 'pali' na ovim prostorima. Riječ je o bivšoj glavnoj haškoj tužiteljici Carli Del Ponte, koja je svojim 'nastupom' definitivno obilježila balkansku turneju 2007. godine. Prilikom odlaska iz zgrade u Ali-pašinoj ulici u Sarajevu, Carla se spotaknula i pala niz stepenice. Srećom, prošla je bez ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo