VIDEO: / Jabuka uzvratio pozdrav prosvjednicima

Iako su prosvjednici urednika Dnevnika pod prozorima pozdravljali dugo i glasno, Ivan Jabuka na pozdrav im je odgovorio vrlo 'mlako'.

14.3.2011.
21:59
VOYO logo

U svojoj su prosvjednoj šetnji u ponedjeljak prosvjednici došli i pred zgradu HRT-a na zagrebačkom Prisavlju, i to točno u vrijeme Dnevnika. Cilj im je, rekli su, da ih se pusti uživo u Dnevnik u kojemu žele pozdraviti Ivana Jabuku i zahvaliti mu na "na divnom intervjuu koji je u subotu odradio s premijerkom Kosor“.

Uistinu su ga i pozdravili skandirajući mu 'Dolje Jabuka', i 'Jabuka ostavka', no Jabuka prosvjednicima jedva da je uzvratio 'pozdrav'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urednik HTV-ovog Dnevnika, prosvjedima se, naime, pozabavio vrlo kratko, i to u drugoj polovici (po)nekad 'najgledanijih 30 minuta'. U 19:49 pustio je otprilike dvije minute priloga o prosvjedima, unutar kojega je tek na djelić sekunde pustio sliku uživo s prozora Televizije, gdje su stotine ljudi tražili njegovu ostavku. Unutar priloga emitirane su kratke izjave prosvjednika s Cvjetnog trga, koje su išle 'na račun Vlade', no niti jednom rječju gledatelji nisu obavješteni o tome što prosvjednici traže i/ili kliču pod prozorima HTV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervju zbog kojega su prosvjednici došli pred zgradu HTV-a, išao je 'niz dlaku' premijerki, te je bio kritiziran u većini medija u Hrvatskoj te, dakako, i među prosvjednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201011220227004-Više o temi Prosvjedi

Vezani članci:

arti-201103140737006 arti-201103120403006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo