VIDEO: / I Kosor i Bandić 'luduju' u Beču

31.1.2010.
15:16
VOYO logo

Ured za odnose s javnošću Vlade RH poslao je priopćenje u kojem se daje 'na znanje i ravnanje' da će se premijerka Jadranka Kosor pridružiti brojnim hrvatskim navijačima u Beču, gdje će bodriti hrvatsku rukometnu reprezentaciju u borbi za europsko zlato.

Novi sraz Kauboja i Francuza počet će u 17 i 30 sati, te se mnogi nadaju kako će Červarovi izabranici uspjeti Kokotima vratiti za poraz u finalu Svjetskog prvenstva koje se održalo u Hrvatskoj, točnije u zagrebačkoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, naši rukometaši došli su do finala EP-a preko Poljaka, koje su porazili u vrlo napetoj utakmici rezultatom 21:24. Tada je iz svečane lože svoj navijački doprinos dao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a očekuje se kako će se i na finalu pojaviti 'zamotan' u tradicionalne crveno-bijele kockice, sa hrvatskom zastavom oko vrata.

Treba napomenuti da su Hrvati već 'okupirali' Beč prije utakmice s Poljacima. U dvorani i oko nje dominirale su kockice, a još usijanija atmosfera očekuje se za vrijeme konačnog obračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neka pobjedi bolji'– slogan je na kojem je izgrađen fair play, no zasigurno se svi koji prate Kauboje na ovom prvenstvu nadaju da će večeras pobjedničke trube svirati na hrvatskom dijelu tribine, te da će se hrvatski rukometaši vratiti kući s jedinim odličjem oko vrata koje im nedostaje u njihovoj širokoj kolekciji – s odličjem europskih prvaka.

Pogledajte kako se navijalo protiv Poljaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201001300234006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo