NIJE BILO PRISILE / VIDEO Evo što se stvarno dogodilo s Kolindom Grabar-Kitarović i djevojčicom u Kraljevici

Predsjednicu u posjetu Krku okružila su lokalna djeca, a jedna djevojčica nije se željela maknuti od nje

18.7.2019.
20:34
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Krk i Kraljevicu, gdje je imala prilike fotografirati se s mještanima, znatiželjnicima i najmlađima, što se opisalo kao "nečuven način korištenja djece za političku promociju", a to ne odgovara realnom stanju stvari.

Kako piše jedan portal, novinarka RTL-a je u jednom trenutku pred lice jedne djevojčice gurnulamikrofon i pitala je: "Je li ovo prvi put u životu da vidiš predsjednicu uživo i kako ti se sviđa? Što kažeš?" Pritom je iza curice stajala Kolinda sa svojim standardnim isforsiranim osmijehom i pomno pazila što će djevojčica reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se stalo na tome, taj jedan portal piše i da se djevojčica tek vratila s kupanja i nije izgledalaoduševljeno te se u zaključku postavlja pitanje o tome gdje su djevojčici bili roditelji i "tko je odobrio da se u prilogu" snimi dijete te pritom govori kako je predsjednica super".

Činjenica, koja se potvrđujevideosnimkom, jest da su predsjednicu okružila lokalna djeca, a jedna djevojčica nije se željela maknuti od nje. Nitko je nije prisilio na to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo