VIDEO: / Dva auta, tramvaj i snijeg – savršen recept za nevolju

Snijeg koji je napadao u noći s nedjelje na ponedjeljak, a i dalje neprestano pada, izazvao je prometne probleme širom Zagreba.

14.1.2013.
12:37
VOYO logo

Primjerice, vozači ZET-ovih tramvaja ne mogu utjecati na vozače osobnih automobila, koji ih zaustavljaju preblizu tračnicama. Jednu takvu situaciju snimio je jedan korisnik YouTubea i objavio je na tom servisu.

Na snimci se vide dva automobila, a vozač jednog automobila pokušava izvući svoj automobil s nogostupa. U tom trenutku nailazi tramvaj, kojem, zapravo, smeta drugi automobil, koji je zaustavljen preblizu tračnicama. Vozač izlazi iz automobila, vraća se u njega i nastoji ga pomaknuti, a ta borba traje dobre tri minute! Naposljetku, situacija se rješava zahvaljujući dobrom prolazniku koji je pogurao automobil i tako omogućio tramvaju da nastavi vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u ponedjeljak u 7 sati je u Zagrebu izmjereno od 35 do 40 centimetara snijega, a na Sljemenu 45 centimetara. Sve ekipe zimske službe su na terenu, no promet se još uvijek odvija otežano: ZET je zbog zimskih uvjeta privremeno obustavio neke autobusne linije, a neke su skraćene. Tramvajski promet iz istih razloga teče otežano uz povremene zastoje, dok je tramvajska linija 15 (Mihaljevac – Dolje) obustavljena. Više podataka o ZET-ovim linijama saznajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo