užareno zbog agrokora / VIDEO Beljak žestoko opleo po HDZ-u: 'Naštetili ste Hrvatskoj više nego četnici'

Beljak je apelirao na zastupnike većine u Saboru da još jednom pročitaju mailove i 'pokušaju uvidjeti što se zaista dogodilo'

16.5.2018.
10:50
VOYO logo

Saborski zastupnik Krešo Beljak komentirao je u Saboru aferu 'Hotmail'. "Ovo što se dogodilo u Hrvatskoj u proteklih pad dana može se okarakterizirati samo jednom rječju, a to je - sramota", kazao je Beljak.

Predsjednik HSS-a ispričao je kako mu je nepoznata gospođa na ulici rekla da se u 27 godina u Hrvatskoj "nagledala svakavih svinjarija", ali da je po otkriću mailova Martine Dalić prvi put bila tužna. Beljak je apelirao na zastupnike većine u Saboru da još jednom pročitaju mailove i "pokušaju uvidjeti što  se zaista dogodilo". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodila se najveća pljačka pod pokroviteljstvom i uz znanje najvišeg vrha državnog, odnosno vlade Republike Hrvatske, samog premijera. Dakle, ne može i nikad nije mogao reći da ništa nije znao. Znao je i on je u principu najgore što se HDZ-u dogodilo u proteklih 27 godina, a konkurencija je doista bila velika, da sad ne spominjem imena i ne vraćam se u prošlost.  

Velika je konkurencija bila nadmašiti sve one koje su kroz HDZ Hrvatskoj naštetili više, usudio bih se reći, više nego četnici i Turci kroz cijelu povijest. To ste napravili vi i vaša stranka, koju više neću zvati strankom nego sektom", rekao je Beljak i poručio kako će glasati protiv potpore toj vladi, pa makar on više nikada ne dobio mjesto u saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo