viber nagrađuje korisnike /

Viberova božićna poslastica: uživajte u prvim Viberovim hrvatskim božićnim stikerima i osvojite poklon s dobrim vibrama!

Image
Foto: Promo

Viber je kreirao 33 stikera putem kojih ćete moći poželjeti i razmijeniti blagdanske želje i čestitke sa svojim najdražima

21.12.2016.
12:30
Promo
VOYO logo

Ovih blagdana, Viber ponosno predstavlja jedinstvenu vibru svim svojim hrvatskim korisnicima, pokrećući prvi paket  hrvatskih božićnih stikera! Stiker paket Božić dolazi je besplatan za sve korisnike Vibera u Hrvatskoj, a preuzimanjem stikera svi korisnici Vibera ujedno postaju i pratitelji Viberovog  Advent javnog računa! 

Viber je kreirao 33 stikera putem kojih ćete moći poželjeti i razmijeniti blagdanske  želje i čestitke sa svojim najdražima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali to nije sve: jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu nagrađuje svoje korisnike! Ako želite sudjelovati u natječaju, sve što trebate napraviti je posjetiti javni račun Viber Advent i porukom poslati fotografiju vašeg najdražeg trenutka provedenog na  Adventu u Klovićevim dvorima! 

Za više informacija, posjetite Javni račun Viber Advent. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedite Viberov Javni račun, dijelite božićne stikere sa svojim najdražima i sudjelujte u natječaju – možda baš  na vas čeka Viberov dar pun dobrih vibri! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo