Demantirali pismo / Veterani o prijetnjama gradonačelniku Dubrovnika: 'Ovo nije u stanju napisati normalna osoba; Junače vrli, odgovaraj imenom i prezimenom'

Image
Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Franković je dobio anonimno prijeteće pismo koje je naslovljeno na 4. gardijsku brigadu i 'Tigrove', a u kojem se zbog pozivanja Zdravka Čolića kao glavne zvijezde na dočeku nove godine na Stradunu prijeti smrću

8.1.2024.
11:55
Ivo Cagalj/Pixsell
VOYO logo

Udruga veterana 4. gardijske brigade uputila je reakciju na prijeteće pismo koje je upućeno gradonačelniku Matu Frankoviću, a Dubrovački dnevnik prenio ga je u cijelosti.

"Ponukani najnovijom objavom 'provokacijom' i prijetnjom smrću gradonačelniku Dubrovnika gospodinu Matu Frankoviću, budući da se nas spominje u pismu, kao Udruga veterana 4.gardijske brigade dužni smo reagirati na prijeteće pismo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao ozbiljna Udruga i ozbiljni ljudi smatramo da ovakvo nešto nije u stanju napisati 'normalna' osoba jer ovo pismo nema baš nikakvog smisla niti veze s bilo čim. Najlakše je nešto napisati anonimno i poslati u medije, a za ništa ne odgovarati.

Image
ANONIMNA PRIJETNJA SMRĆU /

Gradonačelniku Dubrovnika prijete zbog Čolića: 'Druže Frankoviću, kad smo mi branili Dubrovnik...'

Image
ANONIMNA PRIJETNJA SMRĆU /

Gradonačelniku Dubrovnika prijete zbog Čolića: 'Druže Frankoviću, kad smo mi branili Dubrovnik...'

'Odgovaraj imenom i prezimenom'

Junače vrli, slavom ovjenčan, autoru ovoga pisma molimo te da dopis i prijetnje koje navodiš potpišeš, pa budi toliko hrabar i odgovaraj imenom i prezimenom za napisano. Mi kao Udruga veterana 4. gardijske brigade najstrože osuđujemo ovakve poruke ograđujemo se od bilo kakvih pojedinačnih i prijetećih objava i pisama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominjemo da Udruga veterana 4. gardijske brigade nema apsolutno nikakve veze s ovim i sličnim 'bolesnim' pismima. Ozbiljna smo Udruga da bi sebi ovakvo nešto dopustili.

Poštovani gospodine gradonačelniče, što se tiče ovog i ovakvih anonimnih pisama imate našu punu podršku. 4.gardijska brigada uvijek je bila časna, a takva će i ostati", stoji u njihovu pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Franković je dobio anonimno prijeteće pismo koje je naslovljeno na 4. gardijsku brigadu i 'Tigrove', a u kojem se zbog pozivanja Zdravka Čolića kao glavne zvijezde na dočeku Nove godine na Stradunu prijeti smrću. Tako u pismu osoba prijeti kako će ga 'objesiti na jarbol na Stradunu', a ujedno prijeti i samim građanima navodeći kako će "Stradun preorati dinamitom", piše Dubrovački dnevnik.

POGLEDAJTE VIDEO: Dubrovnik je spreman za nevjerojatan doček: Nema slobodnih kreveta, traži se stol više, svirat će Zdravko Čolić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo