I SVI ZADOVOLJNI /

Veliki rivali miroljubivo podijelili bodove

Image
Foto: AP

U susretu 1. kola D skupine EURA u Donjecku su nogometaši Francuske i Engleske odigrali (1:1). U ovoj skupini kasnije igraju domaćin Ukrajina i Švedska.

11.6.2012.
19:50
AP
VOYO logo

Engleska - Francuska 1:1 (1:1)

Donbas Arena, Donjeck. Gledatelja: 52 000. Sudac: Nicola Rizzoli (Italija)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 1:0 Lescott (30), 1:1 Nasri (39)

FRANCUSKA: Lloris, Debuchy, Mexes, Adil Rami, Evra, Cabaye (Ben Arfa, 84), Alou Diarra, Malouda (Marvin Martin, 85), Nasri, Benzema, Ribery.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ENGLESKA: Joe Hart, Glen Johnson, Terry, Lescott, Ashley Cole, Milner, Gerrard, Parker (Henderson, 78), Oxlade-Chamberlain (Defoe, 77), Ashley Young, Welbeck (Walcott, 90+1).

DONJECK - U susretu 1. kola D skupine EURA u Donjecku su nogometaši Francuske i Engleske odigrali 1:1 (1:1). Za Englesku je pogodio JoleonLescott (30), a za Francusku je zabio SamirNasri (39). U ovoj skupini kasnije igraju domaćin Ukrajina i Švedska.

Bila je to tvrda utakmica, u kojoj su obje reprezentacije pokazale malo. Francuzi su imali nešto više inicijative, a Englezi su bili jedino opasni nakon prekida.

Iako su Francuzi imali inicijativu na početku susreta, prvi su do prigode došli Englezi. U 15. minuti AshleyYoung je dobrim pasom doveo Milnera u stopostotnu priliku. Milner je zaobišao vratara, ali je promašio nebranjeni gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi su poveli u 30. minuti iz prekida. Gerrard je ubacio na drugu statitvu, a stoper Lescott glavom je pogodio mrežu.

Francuzi su mogli poravnati u 35. minuti, također nakon prekida. Najviši u skoku je bio Diarra, ali je vratar JoeHart odbio loptu, no samo do Riberyja, koji je opet pronašao Diarru, a njegov drugi pokušaj završio je pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, četiri minute kasnije "trikolori" dolaze do izjednačenja. Nasri je odličnim udarcem sa 18 metara prevario engleskog vratara za 1-1.

U drugom poluvremenu pao je ritam, i osim par poluprilika, sve ostalo je bilo za zaboraviti.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo