VELIKE PROMJENE ZBOG OBNOVE REMETINEČKOG ROTORA: / Tramvaji neće voziti kroz Novi Zagreb 18 mjeseci

Image
Foto: Tomislav Miletić / PIXSELL

Tramvaji na liniji 7 okretat će se u Sopotu, a na liniji 14 na Savskome mostu. Između savskog mosta i Sopota vozit će izvanredna autobusna linija 607

31.7.2018.
16:50
Tomislav Miletić / PIXSELL
VOYO logo

Početkom srpnja započele su pripreme za obnovu Remetinečkog rotora u Novom Zagrebu. Zbog radova koji bi trebali trajati 18 mjeseci, od ponedjeljka tramvaji na inijama 7 i 14 privremeno prestaju voziti kroz Novi Zagreb.

Tramvaji na liniji 7 okretat će se u Sopotu, a na liniji 14 na Savskome mostu, javlja HRT. Tramvaji na liniji broj 6 ionako zbog radova na križanju Branimirove i Držićeve do 20. kolovoza idu do Borongaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Busom od Savskog mosta do Sopota i obrnuto

U međuvremenu će umjesto tramvaja između Savskog mosta i Sopota voziti izvanredna autobusna linija 607 (Savski most- Sopot - Savski most) koja će prema jugu voziti trasom: Savski most - Studentski dom "Stjepan Radić" - Savski gaj - Trnsko - Velesajam - MSU - Sopot. U suprotnom smjeru vozit će trasom: Sopot - MSU - Velesajam - Trnsko - Savski gaj - Savski most. Linija 607 koristit će uobičajena stajališta i ugibališta autobusnih linija 109 i 222. O svemu će ZET sutra objaviti podrobnije informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo